DBC SEINÄJOKI, Fysioterapia ja kuntoutus

DBC SEINÄJOKI - Tutkitusti tehokasta fysioterapiaa jo vuodesta 1997 alkaen.

Toimintamme kulmakivi on tutkimusnäyttöön perustuva ja yksilölliset tarpeet huomioiva aktiivinen fysioterapia. Olemme DBC Seinäjoella vuosien ajan edistäneet paikallisten ihmisten toimintakykyä & terveyttä ensisijaisesti tuki- & liikuntaelinongelmissa.

Tarvitsetko apua turvallisen harjoittelun aloittamisessa? Fysio-PT yhdistää fysioterapian ja henkilökohtaisen valmennuksen. Autamme sinua harjoittelemaan oikein tavoitteesta ja lähtötasostasi riippumatta.

Jalkaterän ja alaraajan ongelmiin löydät apua alaraajafysioterapiasta. Alaraajaongelmissa kävely- ja juoksutekniikan analysointi on keskeinen osa fysioterapeutin tutkimusta. Aktiivisen kuntoutuksen tukena voidaan käyttää myös yksilöllisesti valmistettuja Footbalance Medical -tukipohjallisia.

Loukkaantumisen jälkeen fysioterapeuttimme auttavat sinut takaisin urheiluun ja pelikentälle. Urheilufysioterapiassa huomioidaan ensihoidon ja kuntoutuksen lisäksi vammojen ennaltaehkäisy, harjoitettavuuden parantaminen & palautuminen.

Toteutamme erilaisia fysioterapeutin testauspalveluita kuntoilun ja huippu-urheilun tueksi. Polkupyöräergometritestillä tai juoksumattotestillä saat selville hapenottokykysi ja oikeat sykerajat liikkumista varten. Sykevälivaihtelun analysointiin perustuva Firstbeat Hyvinvointianalyysi mittaa palautumisen ja kuormituksen tasapainoa. InBody770-kehonkoostumusmittaus kertoo kehosi koostumuksesta sekä sisäisistä muutoksista, kuten rasvan ja lihasmassan määrän.

Työfysioterapiassa selvitetään työntekijän fyysistä työ- ja toimintakykyä, työssä toteutuvaa ergonomiaa ja työssä kuormittumista. Työfysioterapeutit antavat ohjausta mm. tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa, mittaavat ja arvioivat fyysistä suorituskykyä ja ovat osa moniammatillista työterveyshuoltoa.

Sydänfysioterapia on tarkoitettu henkilöille, joilla on yksi tai useampia riskitekijöitä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin tai diabetekseen. Sydänfysioterapeutti ohjaa asiakkaita turvallisesti kohti liikunnallista elämäntapaa ja auttaa löytämään jokaiselle sopivat liikkumiset tavat ja tasot.

Raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen äitiysfysioterapeutti edistää naisten terveyttä ja hyvinvointia. Äitiysfysioterapialla saat apua muun muassa vatsalihasten erkauman kuntoutukseen synnytyksestä palautumiseen ja raskauden jälkeiseen liikuntaan. Sektioarpien hoitoon käytämme LPG-hoitoa.

Toteutamme erilaisia liikunta- ja valmennuspalveluita OmaSp Stadionilal ja sen lähiympäristössä. Aktiivisen fysioterapian jatkoksi on mahdollista liittyä olemassa oleviin valmennusryhmiin tai aloittaa henkilökohtainen yksilövalmennus. Kehoa ja mieltä virkistävä liikunta ammattilaisen ohjauksessa, auttaa pysymään tavoitteessa ja motivoi kohti kehitystä.

Voit järjestää DBC Seinäjoen toteuttaman TYHY-tapahtuman yrityksellesi tai muulle ryhmälle OmaSp Stadionin huippuolosuhteissa. Ammattilaistemme kanssa yhdessä laadittu työhyvinvointikokonaisuus voi olla yksittäisen tapahtumapäivän lisäksi myös osa isompaa yritysvalmennusta, jossa valmennamme henkilöstön huippuiskuun!


Edut ja vinkit

  • DBC SEINÄJOKI, Fysioterapia ja kuntoutus DBC Seinäjoki
    DBC SEINÄJOKI, Fysioterapia ja kuntoutus
    DBC Seinäjoki
    Tutkitusti tehokasta fysioterapiaa!